Open Bier Dagen 2022

Open Bier Dagen, deze 2, 3 en 4 september 2022, ter gelegenheid van de release van 2 nieuwe bieren:

  • SYRAH TILQUIN A L’ANCIENNE (8,0%) bereid uit een assemblage van 1, 2 en 3 jaar oude lambiek waarin 185 gram Syrah-druiven per liter lambiek vergist waren. Ongefilterd en ongepasteuriseerd, deze bier is hergist op fles. De Syrah druiven zijn afkomstig van een producent in het Rhône vallei in Drôme (Frankrijk).
  • ROUSSANNE TILQUIN A L’ANCIENNE (8,0%) is een assemblage van lambiek van 1, 2 en 3 jaar oud, waarin 260 gram Roussanne-druiven per liter lambiek vergist waren. Ongefilterd en ongepasteuriseerd, deze bier is hergist op fles. De Roussanne druiven werden verkregen van een producent in het Rhône vallei in Drôme (Frankrijk).

Deze twee nieuwe produkten zullen worden verkocht in een Syrah- en Roussanne-verpakking bestaande uit 2 Syrah 75cl, 2 Roussanne 75cl, 1 Gueuze 75cl en 1 Quetsche 75cl.

Van de beschikbare packs zijn de 9×37,5cl Meerts box, de Rhubarb Packs (6x75cl of 12×37,5cl), de Full en Half Grape Lambic Packs ook nog steeds beschikbaar.

Bij deze gelegenheid zullen al onze producten beschikbaar zijn om mee te nemen en het proeflokaal en het bijbehorende terras (voor de gelegenheid zal een extra tent worden geplaatst) zullen de hele dag open zijn.

Voor het eerst zullen we ook 5 MEERTS VAN HET VAT serveren, evenals al onze gebottelde bieren.

Iedereen is welkom!

Article pubilé dans: News NL